Diensten

Home / Diensten

Personal training is de meeste effectieve manier van sporten. Samen met uw eigen Personal Trainer zult u met een speciaal op maat gemaakt programma aan het werk gaan. Elke training zal gevarieerd en naar uw doelstelling opgesteld worden. Als internationaal erkend Personal Trainer  De training vindt plaats waar en wanneer u dat wilt, zowel op de club, in de buitenlucht of bij u thuis.

Ik zorg als uw trainer zorg voor een uitdagend en gevarieerd programma. U zult versteld staan van wat u allemaal kan bereiken! U gaat net even dat stukje verder waar u uwzelf niet kan toe zetten.

Voordelen van Personal Training:

  • 100 % Persoonlijke aandacht
  • Doelgericht trainen naar uw doelstelling
  • Persoonlijk trainingsprogramma opgesteld
  • Trainingen inplannen op dagen die voor u uitkomt.

Voor wie is Personal Training?

Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, enzovoort.

Personal Training op locatie

Heeft u weinig tijd of geen zin om naar de sportschool te rijden. Dan is er ook een optie om Personal Training op locatie te doen. Hierbij kunt u denken aan: thuis, op uw werk of een park in de buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Personal Training Voor Ieder Budget

Wilt u tegelijkertijd voordelig en resultaatgericht trainen?

Dit is een effectieve Personal Training oplossing waarmee u met een vriend(in) / collega of familielid samen traint. Met z’n tweeën gaat u doelgericht aan de slag met uw Personal Trainer. Deze Personal Training vindt plaats waar en wanneer u maar wilt. Dit kan in één van de studio’s, op locatie in de buitenlucht of bij u thuis.

Interesse is deze voordelige en effectieve manier van trainen? Neem dan gerust contact op!

Altijd al mee willen doen met een hardloopevenement? Heeft u ervaring, maar is uw doelstelling niet te behalen? Entrop Personal Trainer is een gediplomeerd hardlooptrainer die u kan helpen naar een hoger niveau. Door een goede methodische opbouw is het geschikt voor elke loper.

Golfen is een heerlijke sport in de buitenlucht. Maar er is niets vervelender dan last te krijgen van uw lichaam tijdens een ronde golfen. Golf Fitness kan helpen om u zo fit mogelijk te krijgen en ervoor te zorgen dat u deze klachten niet meer ervaart.

De meest voorkomende golfblessures zijn:

  • De (onder) rug
  • De ellebogen
  • De polsen
  • De schouders
  • De knieën

Wilt u meer informatie over hoe Entrop Personal Trainer u kunt helpen met het verbeteren van uw Golf fitheid. Neem dan contact met mij op via het contactformulier, e-mail of via de telefoon.

Onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamssamenstelling veel meer verband houdt met onze gezondheid en ‘ouder worden’ dan tot nu toe al werd gedacht.

Hormonen blijken hierbij de ‘missing link’ te zijn. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik.

Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans. Het revolutionaire Personal Hormonal Profling™ concept biedt hiervoor de oplossing!

Personal Hormonal Profile™ maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze manipuleren (weer in balans brengen) van de hormonen.

Met behulp van een volledig op uw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-, trainings- en supplementen advies kunt u werkelijk spectaculaire resultaten bereiken.

“Ook geïnteresseerd in een meting en persoonlijke begeleiding op weg naar uw doel?

Bootcamp is geïnspireerd op het Amerikaanse leger. Op de intensieve trainingen die gegeven worden aan de soldaten in het Amerikaanse leger om precies te zijn.De onderdelen van de training zijn zowel een fysieke als een mentale uitdaging. Bovendien zijn de trainingen heel intensief en wordt veel gedaan aan teambuilding. Het in een team uitvoeren van avontuurlijke en zeer intensieve oefeningen bouwt discipline op, zorgt voor een goede motivatie en draagt bij aan een goede samenwerkingin de groep.

Bootcamp is helemaal overgewaaid naar Nederland en wordt al in groten getale door het hele land toegepast als gezonde buitensport. Een afwisselende combinatie van hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur, vaak gebruikmakend van de “fitnessapparatuur” die de natuur biedt. Het klinkt veel strenger dan het is. De belangrijkste ingredienten zijn: lekker buiten bezig zijn, gezellig samen in een groep, verbeteren van je conditie en je (spier)kracht, fit en soepel worden (of blijven) en PLEZIER!

Entrop – Personal Trainer zorgt voor een top workout voor elk niveau. Bij grote groepen zal er een extra Bootcamp instructeur ingeschakeld worden. Op dit moment zijn er geen openbare Bootcamp groepen beschikbaar.