Meest gestelde vragen

Home / Meest gestelde vragen

Heeft u vragen? Hier vind u de antwoorden!

Personal Training is sporten met uw eigen trainer. Aan de hand van een intakegesprek waar uw doelstelling wordt besproken wordt er een trainingsprogramma speciaal voor u opgesteld. Bij Entrop Personal Training wordt er niet gebruik gemaakt van standaard programma’s want ik vind dat dit niet Personal Training waardig is.
Als internationaal erkend Personal Trainer beschik ik over de kwaliteiten/kennis om met u op de juiste manier te trainen en naar uw doelstelling te werken.

Een Personal Trainer is de aangewezen persoon om u te helpen om uw doelstelling te behalen. Als u al jarenlang sport en de resultaten zijn nog niet behaald is Entrop Personal Training de beste keuze. Door de kennis van meerdere Personal Training opleidingen en de ervaring, kan ik u helpen bij het sneller behalen van uw doelstellingen.

Er zijn een aantal grote verschillen tussen Personal Training in een sportschool of met Entrop Personal Training. 

Ik heb de meest voorkomende punten met elkaar vergeleken:

Entrop Personal Training

  • Internationaal erkend Personal Trainer
  • Altijd met dezelfde trainer
  • Trainen in een exclusieve Personal Training studio
  • Veel variatie en methodisch opgebouwd trainen
  • Trainingsplan opgesteld voor een langere periode

Personal Trainer sportschool

  • Vaak fitnessinstructeurs
  • Verschillende soorten Personal Trainers
  • Trainen in een zaal met veel andere mensen.
  • Vaak standaard fitnessoefeningen.
  • Bij aanvang profiel van de klant krijgen.

Garantie kunnen wij Personal Trainers niet 100% geven. Ieder mens is anders en traint op zijn of haar manier. Ik als Entrop Personal Training wil ervoor zorgen dat ik uw doelstelling behaald. Als dit nog niet helemaal lukt dan weet ik zeker dat u naast de specifieke doelstelling veel vooruitgang zal merken in conditie, kracht, techniek en vooral het plezier in sporten te krijgen.

Op het moment dat het ‘tussen de oren’ helemaal goed zit en dat u er 100% voor wilt gaan. Dan weet ik zeker dat de resultaten veel sneller zichtbaar zullen zijn en dat u hierdoor hetgeen krijgt wat u verdient met het harde werken! Ik zal als uw Personal Trainer u zoveel mogelijk proberen te helpen om de ‘knop’ om te zetten naar die 100% die wij allemaal willen!

Net als bij de vorige vraag kan ik hier geen 100% zekerheid aan geven. Elke doelstelling kost een bepaalde tijd om na te streven. Dit per individu anders.

vb. U wilt 20 kg afvallen. Hoe graag wij zouden willen dat dit in 1 maand eraf is, weten wij allemaal dat dit niet haalbaar is.

Aan de hand van het trainingsplan wat we samen hebben opgesteld zullen wij een schatting maken wat de tijdperiode is voor het behalen van deze doelstelling. Hierbij is het wel noodzakelijk dat wij proberen het plan zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te voeren.
Ik kan wel zeggen dat u na een maand trainen al zekere vooruitgang zult merken en mogelijk ook al zult zien!

Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Aan de hand van uw doelstelling die wij hebben besproken tijdens de intake ga ik voor u een plan opstellen. Aan de hand van dit plan kunnen wij besluiten hoeveel keer er in de week getraind zou moeten worden. Dit proberen wij na te streven. Waarvan minimaal 1 x in de week samen met mij.
U heeft zelf in de hand hoe vaak u met mij gaat sporten gedurende de week. Voor mij is het belangrijk om samen met u een trainingsplan op te stellen die voor u haalbaar is.

Heeft u nog een vraag?